Online rens

Etter eit opphald i India for ikkje så lenge sidan, blei eg velsigna med eit opplysande møte: ein dyktig ajurvedisk lege kunne fortelje meg at mitt fordøyelses system var litt «layed back» og etter ein hestekur med fornyande styrkedrikkar, enkel velsmakende indisk mat, heftig og begeistra morgonyoga, samt inspirerande yoginiarbeid – var tarmbiomet mitt i storform!

Eg tok denne opplevinga med meg inn i mitt konsept og utviklet ein 3 vekers online rense»reise/»kur»: 1 veke nedtrapping, 1 veke halvfaste og 1 veke integrering. Sidan 2013 har over 300 deltakarar vore med på denne online rensereisen. Vi har fråtsa i frø, spirer og nøtter, grønare, lettare mat. Frøkosten som er ryggraden i Rens Deg, gjer underverker for mage/tarm. Vi fyller på med grøne, orange, rosa smoothier… ferskpressa juicer, himla gode salater og ikkje minst næringsrike supper og kraftkoking. Mindfulness, mjuktrening, holdningsbevissthet, yoga og sjølvmassasje er elementer som gjer rensen eit heilhetleg preg. 

Du legg lista på din rens der du vil og kvar rens kan ha ulikt FOKUS. Me vert inspirert til å lytta inn og skapa kontakt med kroppens kloke stemme… 

Me har ei aktiv lukka FBgruppe der dei som vil kan dela og inspirera kvarandre. 

Sjekk FB linken her

Fordelar med rens…

Organene våre jobbar dag ut dag inn, dei treng og å kvila innimellom. Ved å auka inntaket av grønare mat og drikke, spise jamnt over lettare og reinare, renser kroppen naturleg, den skiller ut avfallsstoffer meir effektivt, tarmen vert reiare og næringsopptaket aukar. Vi lærer om dei gode tarmbakteriane. Vi skjerper vår evne til å lytte til kroppens signaler og finner vår unike veg i rensereisen. Kroppen svarar med auka energi og velværekjensle. Du kan velge å gå ned i vekt om det er fokus. Vi tar ansvar for helsa vår og skaper synergieffekt i kropp og sinn!

Rens deg gjennom heile året; enten med de 4 årstidsrensene eller få med deg minst 8 pers så skreddersyr vi tidspunkt som passer dykk!

Vår

Fokus på alt det grøne som naturens spiskammer byr på av blader og skudd. Villsalatar og grøne drinkar, i tillegg til tang og tare.

Sommar

Fokus på overfloden av frukt og bær i smoothier, ferskpressa juice og fermentert drikke som kombutcha. Videosnuttar frå uteyoga i skog og mark.

Haust

Fokus på naturens overflod gåver fra skog og hage, lagringsmetoder. Vi utforsker fermentert mat som surkål og kimchi. 

Vinter

Fokus på det kroppen treng på denne tida. Drikke nærande og varmande supper, lær deg å koke kraftbein… bli inspirert av enkle, gode oppskrifter!

Tusen takk!

«Denne rensen er genial. Jeg fikk mye energi av frøkosten og det å holde meg unna gluten og sukker. De enkle mindfulness retningslinjene bruker jeg daglig nå og føler meg mye mer fokusert. Jeg liker at jeg kan legge lista der jeg vil… min egen rensereise.

Devikas gode støtte til gruppen og til meg personlig har gitt inspirasjon, godt å kjenne på krafta av å gjøre dette sammen med andre, selv om jeg har vært hjemme. Bonuseffekt er 4 kilo lettere på 3 uker. Dette har vært til stor hjelp for helsen min!»

Tusen takk, hilsen Marie, 28, hjelpepleier.

Meld deg på neste rens som starter i oktober.

Levert av Bukken.no © Kopirett - Studio Fjordyoga