Yogaretreat

Kom… stopp opp… reis ut av kvardagen…

I naturens vakre favntak kan vi slappe av, lande i kroppen, i øyeblikket og skifte spor.

Vi skal åpne opp sansene, ta inn naturens egen medisin og bruke elementene som veivisere inn i det indre landskapet. Her kan vi rekalibrere, gi slipp på det som ikkje tjener oss og sette ny kurs.

Kom til vakre Sunnhordland, du kan ta snøggbåten fra Bergen, den har forbindelse direkte til Utbjoa. Strandhaug er vår familie hytte som no er i prosess med å bli omstrukturert til ei lita retreat perle. I strandkanten, med vakre svaberg, ein deilig skog og med fjordens velsignelser rett utanfor stova, kan du komme og slappe av. Du kan nyte turer lands strandkanten med kraftplasser der vikingene har vandret, sporene av dei kan sees gjennom kulturstien som har spor av mennesker heilt tilbake til eldre steinalder.

Du kan enten være der aleine retreat eller vi skaper eit skreddersydd opplegg til deg.

Det kan inkludere enten eit fullt kjøleskap der du kan lage mat sjølv, eller vi kan tilby deg sunne og kortreiste måltider. Du kan og få  massasjebehandlinger og yogainstruksjon. Veiledning inn i mindfulness, og konsultasjon for nye mulige steg på livets veg.

Yoga åpner sansedørene inn i det gledesfyllte, naturlege og harmoniske.

Yogaferie

Vi drar ikkje lengre til Spania eller Italia for å gjøre yogaferier…

Samvittigheten for kloden vår gjør at vi no satser heller på å skape gode alternativer her vi er, uten å fly, og gjøre feriene så kortreiste og bærekraftige som mulig.

Meir info om det praktiske kommer snart!

Sansereise

Det vil komme her info om sansereiser snart <3

Meld deg på Yoga retreat eller Sansereise

Levert av Bukken.no © Kopirett - Studio Fjordyoga