STUDIOFjordYOGA

Er du nyskjerrig på yoga?

Prøv ein dropp in time med Devika på Studioet eller få privat undervisning, eventuellt for ei lita gruppe.

Dei faste 12 vekers klassane er måndager kl 18.30 og 20.00, og onsdager kl 12.00, 18.30 og 20.00.

Vinterens kurs startar måndag 13. januar.

Kr 2300 for kurset, kr 3300 for 2 klasser i veko. Klippekort kr 1200 for 6 gonger, 220 for drop inn. Student/honnør rabatt 10 %. Dei som går 12 vekers kurs får 100 kr rabatt på massasje hos Devika.

Meld deg på til Devika og betal til konto 05350215192.

Me har oppehald i vinterferien.

Du kan droppe inn: onsdagar kl 12.00. Påmeldings krevs, SMS eller email.

Om du mister ein av dei faste klassane kan du hoppe inn i ein anna, spør meg om plass. Max 12 i kvar klasse. 

Kom minst 5 min før timen startar. Me har alt nødvendig yogautstyr på Studioet, men ta gjerne med reisematta di. Ring om du vil ha meir info!

Me held til i 3. etasje i det erverdige gamle ungdomsskulebygget i Norheimsund, inngang grøn dør i sør.

back2basic

Mandager kl 18.30

Tilbake til utgangspunktet !

Me skal finna bevisst pust, rett kroppsholdning og kobla på kjernestyrken. Me praktiserer enkle og effektive stillingar, byggjesteiner for uka kroppsmedvit og fysisk/mental styrke. Super klasse for stive og trøtte kropper. I denne klassen går me og gjennom dei grunnleggande pilatesprinsippene.

Latterkuler vert servert ved høve!

kvardags yoga

Onsdagar kl 12.00

Åpen dropp inn klasse.

Ein roleg klasse med fokus på å væra tilstades og utforska ulike stillingar tilpassa den enkelte.

Du får ei innføring i grunn elementene i yoga og pilates; rett pust, holdningsprinsipper og avspenning. Denne klassen passer for alle.

Eg vil helst ta ein prat med deg først, så om du lurer på om klassen passer for deg, møt opp 10 min før timen.

deilig flyt

Mandagar kl 20.00

Me har den basale kropps kjennedomen inkorporert og leiker oss med røyrsle som flyt øve i kvarandre, så stillingane blir meir samanhengjande og stille; i flyt… med mindre forklaringar…

Du skal ha erfaring med grunnleggjande kroppsmedvit som jording, `kobla på´ (kjernemuskulaturen), røra seg frå senteret, smidighet i ryggraden, dei 8 pilates prinsippene – for å være med her.

mjuk yoga

Onsdagar kl 18.30

Ein rolig yogaklasse for deg som liker å trene saaakte og for nye i yogaverdenen.

Kvar gong har vi eit nytt fokus på kroppsholdning/biodynamikk og eit filisofisk frø som inspirerer til å trena heilhetleg. Denne viryayoga klassen er inspirert av yin og restorative yoga.

Kom som du er, med eller uten erfaring, denne klassen kan alle være med på.

bedriftsyoga

Eg kjem der du er:

Er din arbeidsplass medveten om kor viktig det er å ta pusterom i arbeidsdagen?

Pust og bevegelse minsker stress, hjelper å komme ned frå hovudet, inn i kroppen, så du får deg eit reellt pusterom… det skaper trivsel og gjer god stemning.

Eg kjem til din arbeidsplass der vi saman skaper eit inspirerande øvingsprogram som de kan fortsetta med sjølve. Det kan være 20 min 1 gong i veka eller det som passar dykk. Spør meg om oppplegg og pris!

dynamisk yoga

Onsdagar kl 20.00

Ein dynamisk klasse med fokus på asanas som bind ulike stillingar saman. Me skaper nye fløde ut ifrå eit sterkt senter, integrerte og bevisste kroppsdelar, me lar meir og meir av den sansande kroppen finna flyten.

Det er ein fordel om du har inkorporert yoga/pilates grunnelementene og kroppskjennedom og kjenner deg klar til å kobla endå meir på: – sprike med tærne, strekke på halsen, rulle ut halen, svinse deg inn i stillhet og ut i bevegelse… finn meir av din kvardagsyoga…

KviforYOGA?

Ein metode for heilskap

Yoga betyr enhet, forening av kropp og sinn.

Å kunne være nærværende i ein kropp som har smidighet, styrke, som evner å slappe av – er yoga. Det handler om pranayama – pusteøvelser, filosofiske frø, asanas – fysiske stillinger – som tilsaman byggjer kroppsmedvit, styrke og fleksibilitet, balanse og tilstedeværelse. Yoga er og ein portal til den spirituelle siden av livet.  Inspirert av urgamal filosofi og moderne biomekanikk utforsker me steg for steg yogaens verden. Kom alle… menn og!

Ein av de berømte definisjonene er fra Yoga Sutra: “Yoga Citta Vrtti Nirodhah”, fritt oversatt : “hvis du kan kontrollere sinnets berg- og dalbane tendenser, vil du oppleve Yoga.”

Devika praktiserer Viryayoga, ei dynamisk Hathayogaform som fokuserer på korrekt holdning og presisjon i utførelsen av stillingene, i tillegg til livsglede og filosofiske ingredienser som inspirerer. Djupavspenning og rett pust er viktige elementer som hjelper deg å finne din måte å gjøre yoga på. Devika fokuserer på berikande kvardagsyoga som du integrerer på ein trygg og naturlig måte, det er ikkje nødvendig å stå på hovudet og slå krøll på kroppen, du kan gjøre yoga på ein enkel måte!  

Sjekk ut www.nordiskayogainstitutet

Yoga for alle; kvardagsyoga!

Alle kan praktisere, modige menn er og hjartelig velkomne til klassane på Studioet eller i naturens rom.

Det finnes så mange ulike former for yoga, det viktige er at du finn din yoga tilpassa din kropp: du kan gjøre ei dynamisk yogaform der svetten siler, du kan gjøre yoga mot ein vegg eller på ein stol, eller du kan praktisere laaangsom yoga som fokuserer på pusten og finne ro i sinnet. På Studio FjordYoga prøver vi å finne ei form som passer alle kroppar.

Kvifor gjer me yoga?

Kanskje er hovedgrunnen til at Yogabølga skyller over verden med fornyet kraft i disse dager – er at alle kjenner behovet for å finne mental ro og balanse i livets små og store utfordringer. I tillegg veit me at å ha ein sterk og smidig kropp er grunnlaget for å leve godt og lenge, og yoga har ein unik måte å kombinere desse to viktige elementene.

«Eg trudde ikkje yoga var noke for meg, men no veit eg at det er ei magisk trening for både kroppen og toppen… eg kjenner meg så roleg og god etter ei økt.»

Kari, kontorrotte med kroppskontakt!

Meld deg på i dag!

Lurer du på kva slags klasse passer for deg

Vi kjører prøveklasser ut januar.

Bli med  –

mandager og onsdager kl 1830, onsdager kl 12.

Ring Devika og hør om det er plass.

Levert av Bukken.no © Kopirett - Studio Fjordyoga